Meints Tuin Totaal

Team gestart in: 2019

Website sponsor: http://www.meintstuintotaal.nl

Teamfoto 2022:

 

Een verhaal vanuit het eerste speelseizoen:

*Een start voor in de boeken!*
_Putten, 21 november 2019_

Sportjargon zorgt hier direct voor de juiste toon. Het jaar 2019 kan de bedrijfsvolleybal-boeken in. Een stel onbekende herrieschoppers uit Putten en nabije steden hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt. Met een totaal van 30 gewonnen sets uit 30 gespeelde sets stond de formatie als een robuuste boomstructuur.

*Voorstelronde*
Wie maken er deel uit van deze eenheid? Die vraag speelt direct bij velen. Het opperhoofd wordt graag in volledige benaming aangesproken: Eltjo Johannes Sapin de Noëlle Meints. Dat is ook niet geheel zonder reden, want deze ziegezagende boomklimmer is tevens sponsor van dit nu al memorabele team.

De overige spelers bestaan uit Theodorus, de Tank, Arend, Arianus, Sjoerd D., Pitbull en de Smithit. Dit seizoen waren er ook twee spelers die meer als figurant worden gezien: Arie de Beuker en Emmie. De schreeuw om meer deelname van deze twee toppers is tegenwoordig ook hoorbaar vanuit het supportersvak. Spandoeken zijn in ontwikkeling.

*Bemoeilijkende opgave en ambities*
Veel plezier is er beleefd aan diverse opgaven die gedurende het spel uitgevoerd moesten worden. Als zelfsturend team was een mandaat hierin overbodig. Alle input was welkom. Service-elementen, aanval met je gebrekkige arm en zelfs het bijhouden van de whatappberichten in de groep brachten genoeg uitdaging. Toch zijn er nog ambities. Meer uitdagende opgaven, winnen van Joop, winnen van Joop, winnen van Joop en zelfs groeien in lichaamslengte zijn benoemd. Zoals je ziet, het door sommige gezien als onmogelijke moet mogelijk gemaakt worden.

*Hoe bereik je deze succes?*
Gezondheid staat hierin voorop. Genoeg fruit biedt de doorslag. Passievruchten voor de juiste passie, mandarijnen om verbonden te zijn als partjes met elkaar en ook de Durian is veel voorkomend vanwege zijn verrassende innerlijk. Een smoothie omschrijft wellicht de mix en het verrassingseffect van dit team het beste.

De verwachting voor Poule B, de volgende stap, is vergelijkbaar met de kokosnoot. We moeten er hard tegenaan, het zal soms lastig worden, maar als de gezondheid optimaal blijft, zal het spel zo zoet zijn als de kokosmelk.

*Tot slot*

Men wil meer sportvakjargon. Hier wordt aan gewerkt. En ook de barbeque-uitnodiging kwam in alle vreugde de groep in geslingerd door Arianus de Bruijne. Interviews met diverse teamleden heeft uitgewezen dat eenieder hier graag aan deelneemt en de datumprikker wellicht snel ingezet moet worden zodra de debruijnetuinkalender up-to-date is. Dit zorgt voor succes. Het zit ‘m in de kleine dingen.