Informatie ronde 3

Dag allen,

Omdat de komende ronde in de B- en C-poule in 2en wordt gedeeld, kan het bardienstschema maar gemaakt worden tot en met 19 maart. Daarna zal er dus weer een nieuw schema komen.

12-feb Heinen
19-feb FIER
5-mrt Draad
12-mrt Kon-Tiki
19-mrt Groenewoud

Op 26 februari (in de voorjaarsvakantie) spelen we zoals altijd geen competitie. Omdat ik weet dat jullie geen week zonder volleybal kunnen 🙂 hebben we Ton van der Wösten en Nico Nieuwenweg gevraagd om ons training te geven. Dit hebben ze toegezegd, dus maak je borst maar nat!

Zet dus in je agenda: dinsdag 26 februari 20.00 – 22.00 volleybaltraining incl. wedstrijd.

Team Groenewoud heeft de afgelopen ronde in de C-poule helaas geen set gewonnen en de verwachting is dat daar de komende ronde ook geen verandering in zal komen. Om hen en de tegenstander toch volleybalplezier te laten houden én de dames wellicht van nuttige tips te voorzien is het volgende besloten: ieder team dat tegen Groenewoud moet spelen zal met dit team mixen en een leuke wedstrijd spelen van 57 minuten. Op papier zal de tegenstander van Groenewoud winnen met 3x 25-0. We gaan er wel vanuit dat ieder team voltallig aan de ‘wedstrijd’ zal beginnen.

We wensen iedereen weer een succesvolle en leuke speelronde!

Groeten,
Matine