En doorrrr…. naar periode 2

Hallo allemaal,

Na een spannende laatste speelronde in periode 1 zijn alle kaarten geschut. Vanuit de C promoveert team Meints Tuin Totaal met een ongekende score van 30 uit 30!! Op hun eigen teampagina hebben ze voor de liefhebbers van verhaaltjes nog een stukje tekst laten zetten. Vanuit de B degradeert team Ruitenberg naar poule C en promoveert team Wenzto voor de 5e keer naar de A-poule. Vanuit de A-poule degradeert team Fier en periodekampioen is geworden Bus Natuursteen (zij het op het nippertje).

Team MeCeBi is nog zoekende naar spelers, graag oren en ogen open houden zodat zij kunnen blijven spelen.

In poule A is er reeds een wijziging in het schema: op 27-11 speelt team Bus tevens de wedstrijd van Sterk in Groen tegen Roordink, en fluiten zij om 22:00 ipv Sterk in Groen. Op 4 februari is dit vice versa en speelt/fluit Sterk in Groen alles ipv Bus. De schema’s zijn hierop aangepast.

Rest ons verder iedereen weer een sportieve periode toe te wensen.

Het bestuur.