We gaan weer beginnen!

Hallo allemaal, op 8 september gaat ons nieuwe seizoen van start. De site is weer up to date. Vanwege COVID19 hebben we wel wat regels van huishoudelijke aard in moeten voeren, hiervan hebben alle teamcaptains een email en app gehad. Op de ledenvergadering van 1 september 19:30 (1 persoon per team) zal dit nog worden toegelicht.

Op 24 augustus heeft team MeCeBi zich terug getrokken uit de competitie vanwege het niet bij elkaar krijgen van een nieuw team voor 2020-2021. We danken hen voor hun jarenlange betrokkenheid.

Ook is er goed nieuws, we hadden 3 teams op de reservelijst staan waarvan het team dat zich als eerste aangemeld had, nu ook heeft aangegeven te willen gaan spelen. De sponsornaam wordt nader bekend gemaakt, vooralsnog heet dit team Team-X, en zij starten in de C-poule. Vanwege het feit dat MeCeBi uit de B-poule verdwijnt, en we terug moeten kijken naar de 2e periode van vorig jaar (de 3e periode wordt beschouwd als niet gespeeld), betekent dit dat team Draad niet degradeert naar de C en start in de B-poule.

Tot aanstaande dinsdag bij de leden vergadering.

Het bestuur.