BUS Natuursteen 12,5 jaar sponsor

Vandaag verrasten wij als bestuur onze trouwe hoofdsponsor Bus Natuursteen met een bos bloemen en een beeldje in de vorm van 2 volleyballers.Exact vandaag zijn zij 12,5 jaar hoofdsponsor van onze vereniging. Wij zijn hen daarvoor erg dankbaar want mede dankzij Bus hebben wij elk jaar een mooi eindfeest.

Wisten jullie dat Alex al vanaf het begin van het officiële bestaan van de vereniging in 1982 meedoet? Sterker nog, hij is al aangesloten in 1980 toen er nog vrijblijvend gebald werd door een aantal volleyballers, eigenlijk de grondleggers van onze officiële vereniging!Alex heeft ons ook een rondleiding gegeven bij zijn bedrijf. Wat een passie, kennis en prachtige producten daar in Amersfoort!!

Mocht je iets van natuursteen nodig hebben: https://bus-natuursteen.nl

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en binnen